Wednesday, August 26, 2009

jalan ke MAKAM terpujiMU

Posted by Wonder World at 10:01 PM
Reactions: 
0 comments

jangan sombong

Posted by Wonder World at 9:59 PM
Reactions: 
0 comments

Iman

Posted by Wonder World at 9:49 PM
Reactions: 
0 comments


Friday, August 21, 2009

menjelang ramadhan

Posted by Wonder World at 6:48 PM
Reactions: 
0 comments
tetap rindu AYAH


penat 1 hari suntuk g shoping utk mak jelah. for me ntah le ( juz beli 3 helai blause lengan pendek( soutch china ease harga 32 - 42 yet so murah ) + 2 helai baju inner Black + Brown 9\( 29.90 MOoN mahal tp berbaloi ) + 2 helai suar slack 79 ++ ok la tu) yg pasti bukan baju raya tu. takde yg suke sangat lagi. pastu tuding ariani 2 helai. ( wane coklat + pink )

  • kalau boleh xyah beli kain ela lagi la. membazir je. dah beli mahal2 cantik lak. tukang jahit lak boleh tahan cantik gilez dia buat. buat hati berdetak laju je. 1st time dpt baju sutera mahal, konon berangan nak manik tabur tu. g tempah kat Chong Sister kat Campbell Complex. budget terbaik lah. hasil godaan mak sendiri. ( mak tu zmn dulu time 90 n era awal 2000 mmg ah cantik. betul sebab baju mak superb gilez ) g deal ngan itu untie budget bagus vry good persoon n charming lady. tp Untie awat baju sy u tipu punya. u charge itu highlight spt ditunjuk kat cth kedai u RM 380 dari leher + lengan + plus badan depan u kasi highlight. bile siap u jasi sulam saje u ckp itu highlight. gile banyak u mkn itu pork ar. langsi o... u tipu idup2. sumpah tak nak jejak lagi. budus... itu sulam sikit pun xde contoh kat kedai u. itu zaman mak sy kawin ma. yg sulam kat cadar pengantin n bantal tu. bongek. damn aku gigil bayo for the stupid bodoh. nasib mak aku yg g amek baju tu. kalau aku siap la ko. aku bakar kedai ko yg sebelah 7e tu.

    1. JADI.. lain kali g beli kat Semua House ade butik destiny kot namenye. REMEMBER utk baju blause mak suke pakai. FATE ade jual kat sini ( RM189 ade dis ). harga boleh tahan, tapi puas hati. cantik.

    2. pastu g butik Qamilia kat SACC mall, Shah Alam ada baju dah siap cantik giler. ( RM300++ til RM500++)


  • beter beli time sale je
    mahal giler baju kat sogo pun, baju biasa2 beli dgn senang hati dulu range RM 69 - RM 89 dah jadi RM129 ++ giler xboleh jadik.


  • tudung ariani boleh tempah.

    harga yang i pakai tyra115 tyra75 ( yg kecik ) tyra299(tudung mak) giler tak ingat nak jual tudung pun. nasib mak aku yg berkenan. dpt diskaun 15% je. jadi ahli pun xde makna bile SALE konon. haiyo. aku tak de la, giler tak boleh blah harga sentap. utk permata cotton. mmg cantik tp alangkah price? kepada Ariani tolong lah jual murah sikit tudung tu.

  • budget utk tiap sorang thn ni RM800 je. cukuplah tu ye

  • pemerhatian yang aku dok buat. better beli b4 raya. xyah la time pose je baru nak shopping. siap sentap jap agi. konon je depa dok pumpang SALE sane sini. kalau ye SALE pun dorang bg kuar stok lame kurun tu bg ko beli.



So bile je dorang ade baju blouse ladies yg cantik2 dan seseuai utk beli. ko tungu nak raya cina ngan xmas pastu sale bulan 3. start la ko kumpul duit time ni. sbb aku dok window shoping je time tu. punyela sume nya aku nak beli. rugi rugi....

Wednesday, July 29, 2009

the Welcome

Posted by Wonder World at 2:24 AM
Reactions: 
0 comments

Ibunda Tercinta

Daisypath Anniversary tickers

anak kucing comel

PitaPata - Personal picturePitaPata Cat tickers

AYAH

Daisypath Anniversary tickers

ibu kucing - 7 Ogos 09 deliver baby

PitaPata Cat tickers

Hanya hampir 27 tahun kasih bersama

Daisypath Anniversary tickers
 

Wonder World Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare